TRANSIT ENQUIRIES

Q 1. Which is the best mode of transport to reach OSHO GANGADHAM ?

Ans 1. You could take a bus from Haridwar to Rishikesh bus stand or a taxi from Rishikesh bus stand  to Brahmpuri, which is located 4 km from Laxmanjhulla, on badrinath road.

Q 2. How much does the taxi fare cost from Haridwar to Rishikesh and from Rishikesh bus stand to Ashram?

Ans 2. On an average, the taxi fare from Haridwarto ashram would cost Rs.900/- and from rishikesh bus stand to ashram it would cost Rs. 400/-.

Q 3. How long does it take to reach from Haridwar to Ashram & from Rishikesh to Ashram?

Ans 3. If you hire a taxi from Haridwar to Ashram it would  take 50 minutes approx& from  Rishikesh to ashram it would take 20 minutes approx.

Q 4. Do we make arrangements for taxi’s to pickup / drop seekers ?

Ans 4. Yes we do make arrangements provided we are intimated in advance.

Q 5. Do we arrange for railway / bus ticket bookings ?

Ans 5. Yes we do arrange for ticket bookings through third party agents in Rishikesh (not affiliated to the ashram) and they find the tickets depending on the availability.


 

ACCOMMODATION & FOOD FACILITIES

Q 1. What are the accommodation facilities available in the Ashram ?

Ans 1. We have dormitories, Single rooms without attached washrooms, Rooms with attached washrooms  and deluxe rooms with air conditioning.

Q 2. What is the type of food that we serve in the ashram ?

Ans 2. We serve pure vegetariansattvic meals cooked in the Ashram kitchen.

Q 3. Does the accommodation charges include food also ?

Ans 3. Yes, the charges include food too.

Q 4. Do seekers book in advance for accommodation ?

Ans 4. For accommodation in rooms, one has to book in advance or intimate us a day prior  to their arrival at the ashram. Sometimes, walk ins may be entertained if accommodation is available but we can’t guarantee accommodation for walk-ins. So we always advise to call us in advance to guarantee accommodation for you.  However, for seekers who wish to stay in dormitories, usually there is no need to book in advance.

Q 5. Is the house keeping for rooms done on a daily basis or as & when requested ?

Ans 5. Yes, the house keeping is done daily or as & when requested.

Q 6. Do we provide a laundry facility in the ashram ?

Ans 6. Yes, we do provide laundry facility which is chargeable.

Q 7. What is the accommodation capacity of the ashram?

Ans 7. We can easily accommodate over fifty to sixty guest in the ashram.


 

DRESS CODE

Q 1. Is it mandatory to wear robes in the ashram premises?

Ans 1. Not mandatory. It is desirable to wear robes when you participate in meditations that are conducted in the meditation hall simply because it makes it easy to move around, sit comfortably etc.

Q 2. What is the type of clothes that one wears in the ashram ?

Ans 2. Loose fitting& comfortable clothes are preferred for participation in meditations.

Q 3. Is it possible to purchase robes at the ashram?

Ans 3. yes


 

ACTIVITY INFORMATION

Q 1. What are the different activities that we conduct at the ashram ?

Ans 1. We do have four different meditations that are conducted on a daily basis thru out the year.

We also do conduct workshops and intense groups which helps one go deeper within one self.

Q 2. From where could participants get information about  forth coming camps / groups ?

Ans 2. We do advertise our forth coming activities in “Osho World” magazines and “Yes Osho” too.

You could also visit us  at our website www.oshogangadham.org or write to us at info@oshogangadham.org

Q 3. Do we arrange for massage, healing therapies and counselling ?

Ans 3. Yes we do arrange for massage, healing and counselling  which is done by professionals on a chargeable basis.

Q 4. Is it possible to purchase meditation CD’s, photos and OSHO books in the ashram?

Ans 4.  yes


MODE OF PAYMENT

Q 1. What is the payment mode accepted in  the ashram?

Ans 1. We accept only cash payments or participants could directly transfer funds to our account.

Q 2. Do we accept debit/credit card payments?

Ans 2. Yes very soon through our online registration or donation tool on the website

Q 3. Is it possible to make online payments for room bookings/enrollments ?

Ans 3. Yes, same as above